Sehari Bersama Sahabat :D

Release Tensionnnn .... Mahu Bertarung Dengan Final Projek !! Huaaahuuaaaaa

Salam ... (Jawab Jgn Tak Jawab !) Cewahhhhh ...

Hiii semuaaa ... Korang ape khbar ? Ade baek ? Hehe .. :)
Eira kembali semula dgn entry yang terbaruuuu . huhuhu ... (Terbarulah sgt kannnn kann )
Okay , actually minggu nih adalah minggu pecah otakkkk .! Korang tahu kenapa ? Haaa .. tengok tajuk entry pun dah tahu kan . Mestilah pikirkan final projek ..... pening giler nak pikirkannye .. aduhhhhhh ... tapi takpe semua tuh skjap jerrr ... betul tak .? betul tak .? :D
Mula-2 tuh mmg lah sakit kepala memikirkan semua tuuu .. tapi tak nak tension punya psal ... eira ajaklah member p mandi kolammmmm .... (Wahhhhh .. besttnyeeeee) ---> Haaa , itu yg sering bermaen dipikiran korang kannn ... huhhhhhh mmg bestttt gilerrrrr wehhhh .. dah best berenang tuuuu semua yg wat kepala pening dah jadi cool .. eheekkkkk :p
Korang mesti tertanya-2 kann ... (Ehh , eira tak kan takde gmbr ?)
Hehehe .... Okay , kompom lah ade cik sayang oittt ...
Nak tengok tak , nak tengok tak .??? HAHA !
Okay tadaaaaaaaaaa .......... Lihatlah dibawah ini yaaa .. :D



Dah tengok dahhhh ? Okay tak , hihihihi .. Tuh just gmbr nak p kolam jer ..
Tak banyak pun .. hmmm ... Gmbr time kteorg mandi manda takde lah ..
takde org nak tlong kami amekkan gmbr ... sedihhhh :(
Tapi takpe kan , janji ade ... heee :)
Okay , after that ... ape lagi kteorg p karokeeeee lah ! yeahhhhhh ! Nih lah time mghilangkan tnsion , kan kannn .? Seriously , eira nih mmg suke karoke tahu .! Klau p karoke tuh lau bole eira jer yang nak pegang mic .. hehehe .. lau org yang dah kenal eira tuh diorg dah paham sgt punnn .. diorg tak kesahhh ... jnji kte bhgia . lalallalallalallalala :-S
Okay kat bawah nihhh banyak lagi gmbr time karoke . korang tengoklah yeee ..
So, hope enjoy visit my blog okay guys .? thankssss ... :D





Okaylah tuh jer ... tak banyak pun , just skadar nak share same korang semua yang pastinye sporting-2 belaka .. hehe :P
K eira nak off9 dahhh, nantikan entry yang seterusnya k ... take care , bubyeeee :-B
Luv u ollllssss ! muahhhhhhh <3
There was an error in this gadget