Bercinta Selepas Kahwin ... Adakah itu lebih membahagiakan Rumah Tangga ..?

Salam ... hi semua , im backkkkk ... hehe . Okay entry kali ini eira nak tanya dan nak kongsi cikit-2 tentang bercinta selepas kahwin . Korang rase-2 kan bercinta selepas kahwin nih lebih membahagiakan atau bercinta sebelum kahwin lebih mengeratkan hubungan .?? Korang agak-2 mane yang paling membahagiakan .? Yaa , eira nih mmg belum b'kahwin , masih menjalani hubungan tapi saje nak mintak pendapat korang . Mungkin ade dikalangan korang yang mengalami atau dah ade pengalaman nih . Jommm lah kongsi dengan eira . :D

Orang tue-2 ckap (orang tue-2 tau yang ckap bukan eira , hehe) , b'cinta selepas b'kahwin lebih membahagiakan , betul ke kawan-2 ..? Korang pulak rase mcm mane ..... Yela bila bercinta sebelum kahwin , b'cinta bagai nak rakkk , tapi putus jugak . Sebagai cth , eira ade sorang mber nih , die dah 8 tahun b'cinta dengan kekasih hatinya lah , tapi pasal benda kecik tu pun dieorg clash ... sayangnye 8 tahun menyulam cinta, kasih tapi akhirnye ptus jugak . Lame jugak nak bertahan tahu ! 8 tahun tuuuuuu .... macam-2 dugaan . Tapi dah takde jodoh kan nak wat macam mane , redha jela ... Mungkin Allah nak temukan kite dengan orang yang salah sebelum kite b'temu dengan orang yang tepat , kan , kan , kan ...... huhuhu ... : )

So klau korang ade pape pndapat , just leave ur comment okay ... eira akan baca ... Okaylah semua , smpai sini jela entry eira kali nih .... nantikan entry yang seterusnyeeeeee ... bai baiiiiiiiiiiiii .... :D

Selamat Hari Raya , ehhh dah abes Raya kerrr ?

Salam . Hi korang , pe khabar ? Ade sihat ? Sorry lah eira ni jarang sangat-2 nak update entry . Yela bukan pe , sibuk bebenau eira ni . Maklumlah student , hehehe . Hope korang sihat-2 okay . Cuba korang tengok FOLLOWER eira ade berape ? 5 jer kan ? tak banyak pun . mungkin sebab eira jarang bukak Belog ni . Btw , thanks pada FOLLOWER yang ade . Jasamu tetapku kenang , ececehhhhh :D .

Okay , actually eira ade bnde nak kasik korang tengok . Nak tahu ape ? Okay meh lihat bawahhh .. Tadaaaaaaa ... hehe . Inilah gmbr yg 1st eira msukkan , s0 tengoklah puas-2 ea . Eira nih biase jer orangnya . X cntik mne pun , mungkin korang lg cntik dari eira , kan , kan , kan ? hoho :o . Okay , bile korang tengok gambar kat bawah ni , korang teka yg mane satu eira .? Haaa , haaa .. mane , mane .? Yang mane ehhhh ? Plih lah . huhu .. Okay lah msti korang pun pening nak pikir kan ? K nak tahu ke mane eira ? Haaaa ape ? Nak ? Heehee ... :) . Yup , yg tengah-2 tu lah eira ... hehe . OppsssS ! bukan yg tecik tu k . Yg dlam gmbr ni die sorang jer pkai tdung . Yaaaa , itulah saya ..... Waaaahhhhhh bgusnye korang meneka , haha (Perasanlah tu , pdhal eira dah gtau dlu , huhu) .

Okay , meh eira kenalkan sorang-2 k . Yg pkai bju wrna unggu tu lah my bff A.K.A my lovely kazen . I luv her so much . She know it . Cantikkan die .? hehe . Yg paling kanan tu akk die , my lovely kazen jugak , cantik x , cantik x ? huhu .. eira tahu korang nak ckap 'ehh , eira cantiklah dieorg' tahu dah .. HAHA . Okay yg paling tecik plus cute plus tembam , itulah anak die . Kami ni ade darah kacukan CINA + BUGIS . Tu yg muka ade mix ckit . (adelah ckitkan drpd takde) . Now , korang tengok gmbr seterusnya plak k . huh , penattt . :)

Thats my lovely cousin , i miss n luv them so much . muahhhhh !


Okay , gmbr bawah ni pulak time ktorg p maen bowling ramai-2 . Best gilerrrr wehhhhh , seronok jer . Al-maklum lah kazen-2 eira ni kepala giler-2 wehhh , x terlayan .. mmg best ade kazen yg mcm ni . Sume sporting ... OpsssS ! Cume yg bju putih tu jer bukan kazen eira , die kwan kpd kazen eira .. sporting jugak tu . heeeee .. :) . Anyway mmg fun jer mlam tu . Thanks sgt kat dorg sebab salu wat eira hepy n terus tersnyum . muahhhh muahhh ... <3 <3 <3

Time to enjoy ! , yaaaa ... having fun with my cousin . Time to play bowling .




There was an error in this gadget