Sehari Bersama Sahabat :D

Release Tensionnnn .... Mahu Bertarung Dengan Final Projek !! Huaaahuuaaaaa

Salam ... (Jawab Jgn Tak Jawab !) Cewahhhhh ...

Hiii semuaaa ... Korang ape khbar ? Ade baek ? Hehe .. :)
Eira kembali semula dgn entry yang terbaruuuu . huhuhu ... (Terbarulah sgt kannnn kann )
Okay , actually minggu nih adalah minggu pecah otakkkk .! Korang tahu kenapa ? Haaa .. tengok tajuk entry pun dah tahu kan . Mestilah pikirkan final projek ..... pening giler nak pikirkannye .. aduhhhhhh ... tapi takpe semua tuh skjap jerrr ... betul tak .? betul tak .? :D
Mula-2 tuh mmg lah sakit kepala memikirkan semua tuuu .. tapi tak nak tension punya psal ... eira ajaklah member p mandi kolammmmm .... (Wahhhhh .. besttnyeeeee) ---> Haaa , itu yg sering bermaen dipikiran korang kannn ... huhhhhhh mmg bestttt gilerrrrr wehhhh .. dah best berenang tuuuu semua yg wat kepala pening dah jadi cool .. eheekkkkk :p
Korang mesti tertanya-2 kann ... (Ehh , eira tak kan takde gmbr ?)
Hehehe .... Okay , kompom lah ade cik sayang oittt ...
Nak tengok tak , nak tengok tak .??? HAHA !
Okay tadaaaaaaaaaa .......... Lihatlah dibawah ini yaaa .. :D



Dah tengok dahhhh ? Okay tak , hihihihi .. Tuh just gmbr nak p kolam jer ..
Tak banyak pun .. hmmm ... Gmbr time kteorg mandi manda takde lah ..
takde org nak tlong kami amekkan gmbr ... sedihhhh :(
Tapi takpe kan , janji ade ... heee :)
Okay , after that ... ape lagi kteorg p karokeeeee lah ! yeahhhhhh ! Nih lah time mghilangkan tnsion , kan kannn .? Seriously , eira nih mmg suke karoke tahu .! Klau p karoke tuh lau bole eira jer yang nak pegang mic .. hehehe .. lau org yang dah kenal eira tuh diorg dah paham sgt punnn .. diorg tak kesahhh ... jnji kte bhgia . lalallalallalallalala :-S
Okay kat bawah nihhh banyak lagi gmbr time karoke . korang tengoklah yeee ..
So, hope enjoy visit my blog okay guys .? thankssss ... :D





Okaylah tuh jer ... tak banyak pun , just skadar nak share same korang semua yang pastinye sporting-2 belaka .. hehe :P
K eira nak off9 dahhh, nantikan entry yang seterusnya k ... take care , bubyeeee :-B
Luv u ollllssss ! muahhhhhhh <3

Bercinta Selepas Kahwin ... Adakah itu lebih membahagiakan Rumah Tangga ..?

Salam ... hi semua , im backkkkk ... hehe . Okay entry kali ini eira nak tanya dan nak kongsi cikit-2 tentang bercinta selepas kahwin . Korang rase-2 kan bercinta selepas kahwin nih lebih membahagiakan atau bercinta sebelum kahwin lebih mengeratkan hubungan .?? Korang agak-2 mane yang paling membahagiakan .? Yaa , eira nih mmg belum b'kahwin , masih menjalani hubungan tapi saje nak mintak pendapat korang . Mungkin ade dikalangan korang yang mengalami atau dah ade pengalaman nih . Jommm lah kongsi dengan eira . :D

Orang tue-2 ckap (orang tue-2 tau yang ckap bukan eira , hehe) , b'cinta selepas b'kahwin lebih membahagiakan , betul ke kawan-2 ..? Korang pulak rase mcm mane ..... Yela bila bercinta sebelum kahwin , b'cinta bagai nak rakkk , tapi putus jugak . Sebagai cth , eira ade sorang mber nih , die dah 8 tahun b'cinta dengan kekasih hatinya lah , tapi pasal benda kecik tu pun dieorg clash ... sayangnye 8 tahun menyulam cinta, kasih tapi akhirnye ptus jugak . Lame jugak nak bertahan tahu ! 8 tahun tuuuuuu .... macam-2 dugaan . Tapi dah takde jodoh kan nak wat macam mane , redha jela ... Mungkin Allah nak temukan kite dengan orang yang salah sebelum kite b'temu dengan orang yang tepat , kan , kan , kan ...... huhuhu ... : )

So klau korang ade pape pndapat , just leave ur comment okay ... eira akan baca ... Okaylah semua , smpai sini jela entry eira kali nih .... nantikan entry yang seterusnyeeeeee ... bai baiiiiiiiiiiiii .... :D

Selamat Hari Raya , ehhh dah abes Raya kerrr ?

Salam . Hi korang , pe khabar ? Ade sihat ? Sorry lah eira ni jarang sangat-2 nak update entry . Yela bukan pe , sibuk bebenau eira ni . Maklumlah student , hehehe . Hope korang sihat-2 okay . Cuba korang tengok FOLLOWER eira ade berape ? 5 jer kan ? tak banyak pun . mungkin sebab eira jarang bukak Belog ni . Btw , thanks pada FOLLOWER yang ade . Jasamu tetapku kenang , ececehhhhh :D .

Okay , actually eira ade bnde nak kasik korang tengok . Nak tahu ape ? Okay meh lihat bawahhh .. Tadaaaaaaa ... hehe . Inilah gmbr yg 1st eira msukkan , s0 tengoklah puas-2 ea . Eira nih biase jer orangnya . X cntik mne pun , mungkin korang lg cntik dari eira , kan , kan , kan ? hoho :o . Okay , bile korang tengok gambar kat bawah ni , korang teka yg mane satu eira .? Haaa , haaa .. mane , mane .? Yang mane ehhhh ? Plih lah . huhu .. Okay lah msti korang pun pening nak pikir kan ? K nak tahu ke mane eira ? Haaaa ape ? Nak ? Heehee ... :) . Yup , yg tengah-2 tu lah eira ... hehe . OppsssS ! bukan yg tecik tu k . Yg dlam gmbr ni die sorang jer pkai tdung . Yaaaa , itulah saya ..... Waaaahhhhhh bgusnye korang meneka , haha (Perasanlah tu , pdhal eira dah gtau dlu , huhu) .

Okay , meh eira kenalkan sorang-2 k . Yg pkai bju wrna unggu tu lah my bff A.K.A my lovely kazen . I luv her so much . She know it . Cantikkan die .? hehe . Yg paling kanan tu akk die , my lovely kazen jugak , cantik x , cantik x ? huhu .. eira tahu korang nak ckap 'ehh , eira cantiklah dieorg' tahu dah .. HAHA . Okay yg paling tecik plus cute plus tembam , itulah anak die . Kami ni ade darah kacukan CINA + BUGIS . Tu yg muka ade mix ckit . (adelah ckitkan drpd takde) . Now , korang tengok gmbr seterusnya plak k . huh , penattt . :)

Thats my lovely cousin , i miss n luv them so much . muahhhhh !


Okay , gmbr bawah ni pulak time ktorg p maen bowling ramai-2 . Best gilerrrr wehhhhh , seronok jer . Al-maklum lah kazen-2 eira ni kepala giler-2 wehhh , x terlayan .. mmg best ade kazen yg mcm ni . Sume sporting ... OpsssS ! Cume yg bju putih tu jer bukan kazen eira , die kwan kpd kazen eira .. sporting jugak tu . heeeee .. :) . Anyway mmg fun jer mlam tu . Thanks sgt kat dorg sebab salu wat eira hepy n terus tersnyum . muahhhh muahhh ... <3 <3 <3

Time to enjoy ! , yaaaa ... having fun with my cousin . Time to play bowling .




There was an error in this gadget