Selamat Hari Raya , ehhh dah abes Raya kerrr ?

Salam . Hi korang , pe khabar ? Ade sihat ? Sorry lah eira ni jarang sangat-2 nak update entry . Yela bukan pe , sibuk bebenau eira ni . Maklumlah student , hehehe . Hope korang sihat-2 okay . Cuba korang tengok FOLLOWER eira ade berape ? 5 jer kan ? tak banyak pun . mungkin sebab eira jarang bukak Belog ni . Btw , thanks pada FOLLOWER yang ade . Jasamu tetapku kenang , ececehhhhh :D .

Okay , actually eira ade bnde nak kasik korang tengok . Nak tahu ape ? Okay meh lihat bawahhh .. Tadaaaaaaa ... hehe . Inilah gmbr yg 1st eira msukkan , s0 tengoklah puas-2 ea . Eira nih biase jer orangnya . X cntik mne pun , mungkin korang lg cntik dari eira , kan , kan , kan ? hoho :o . Okay , bile korang tengok gambar kat bawah ni , korang teka yg mane satu eira .? Haaa , haaa .. mane , mane .? Yang mane ehhhh ? Plih lah . huhu .. Okay lah msti korang pun pening nak pikir kan ? K nak tahu ke mane eira ? Haaaa ape ? Nak ? Heehee ... :) . Yup , yg tengah-2 tu lah eira ... hehe . OppsssS ! bukan yg tecik tu k . Yg dlam gmbr ni die sorang jer pkai tdung . Yaaaa , itulah saya ..... Waaaahhhhhh bgusnye korang meneka , haha (Perasanlah tu , pdhal eira dah gtau dlu , huhu) .

Okay , meh eira kenalkan sorang-2 k . Yg pkai bju wrna unggu tu lah my bff A.K.A my lovely kazen . I luv her so much . She know it . Cantikkan die .? hehe . Yg paling kanan tu akk die , my lovely kazen jugak , cantik x , cantik x ? huhu .. eira tahu korang nak ckap 'ehh , eira cantiklah dieorg' tahu dah .. HAHA . Okay yg paling tecik plus cute plus tembam , itulah anak die . Kami ni ade darah kacukan CINA + BUGIS . Tu yg muka ade mix ckit . (adelah ckitkan drpd takde) . Now , korang tengok gmbr seterusnya plak k . huh , penattt . :)

Thats my lovely cousin , i miss n luv them so much . muahhhhh !


Okay , gmbr bawah ni pulak time ktorg p maen bowling ramai-2 . Best gilerrrr wehhhhh , seronok jer . Al-maklum lah kazen-2 eira ni kepala giler-2 wehhh , x terlayan .. mmg best ade kazen yg mcm ni . Sume sporting ... OpsssS ! Cume yg bju putih tu jer bukan kazen eira , die kwan kpd kazen eira .. sporting jugak tu . heeeee .. :) . Anyway mmg fun jer mlam tu . Thanks sgt kat dorg sebab salu wat eira hepy n terus tersnyum . muahhhh muahhh ... <3 <3 <3

Time to enjoy ! , yaaaa ... having fun with my cousin . Time to play bowling .




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget